DIY: Super helppo+cool valaisin – Super easy+cool chandelier

Tee näyttävä kattovalaisin vanhasta voilee-verhosta tai muusta kuultavasta kankaasta. Asettele valitsemasi kangas (metalli)renkaaseen ja kun olet järjestänyt kankaan haluamallasi tavalla, kiinnitä kangas renkaaseen verhonipistimillä. Kiinnitä samoihin verhonipistimiin naru, jolla kiinnität koko komeuden roikkumaan valitsemaasi paikkaan. Valaisin olisi näyttävä oikeassa paikassa jo suorana versionakin, mutta halusin lisätä mielenkiintoa laskoksilla ja lisäämällä lopputulokseen vielä kauniin kaulakorun.

Käytä vain LED-lamppuja, jotka EIVÄT LÄMPENE.

****

Turn your sheer curtain or other sheer fabric into amazing chandelier! I arranged an old curtain onto metal ring and attached curtain and hanging string into metal ring with simple curtain clips. Chandelier would be nice already as such, but I wanted to add more interest with a folding and with a beautiful necklace as a focal point.

Use only NON-WARMING LED BULBS.

Curtain Chandelier open 1

Curtain Chandelier open 2

Curtain Chandelier with necklace 5

Curtain Chandelier with necklace 2

Curtain Chandelier with necklace 3

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s