DIY: Remontin keskellä: Fiksausta odotellessa – Waiting for fixing up

Itselleni iskee toisinaan remonttiväsymys oman kodin pidemmän kaavan mukaan toteutettavan remontin keskellä. Tällöin rempallaan olevat kohteet suorastaan tympäisevät. Makuuhuoneen ovet ovat jo tovin odottaneet laittamista, mutta ne saavat vielä toistaiseksi odottaa. Halusin kuitenkin jollain tavalla  piristää ajoittain mielestäni ankealtakin näyttäviä ovia. Keinon löysin kangasvarastostani, ripustin ovia kaunistamaan läpikuultavia, ohuita kankaita. Helppoa ja piristävää!

****

Sometimes in the middle of renovation it feels tiring to see “the next corner” which is needing fixing up. Our bedroom doors has been waiting a fix for some while, but they can carry on waiting at the moment. I still wanted somehow to refresh the view and key to that was found from the closet where I store fabrics. I hung sheer fabrics on top of doors to beautify that worn look. Easy and refreshing!

Ovet mv logo

Ovi 1 logoOvi 1 b logo

Ovi 2 logoOvi 2 c logo

Photos and styling TinasDesign.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s